UPDATE: Între timp, Gigi Becali ar fi anunțat că a renunțat la varianta Pitești: „Daca ies cu furcile, doar nu suntem nebuni sa intram in furci. Tara asta e nebunia nebuniilor! Daca suporterii sunt proprietari, gata, nu mai mergem acolo! Daca 20 de suporteri vor asa…facem ca ei, ce sa facem? MM mi-a spus sa mergem la Buzau, ca va fi stadionul plin. Eu am spus Ploiesti, dar mi-au zis ca acolo sunt fanatici, nu ne inghit.”

FCSB ar putea juca pe Nicoale Dobrin următoarele meciuri, ca urmare a faptului că Arena Națională a fost închisă.
In sezonul 2015/16, FCSB a jucat şase meciuri în Trivale, revenind la Bucureşti în luna aprilie a anului 2016. Suporterii alb-violeți nu sunt de acord cu aceast lucru și cer autorităților să nu accepte această variantă. Contactați de Știri de Pitești, oficialii FC Argeș spun că ei nu știu absolut nimic, doar ce au citit aseară în mediul online, și că stadionul se află în adminsitrarea Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Pitești care are drept de închiriere. Ca urmare, am cerut părerea directorului SPEP, redăm integral discuția.

Reporter: Ați primit vreo solicitare în acest sens?

Constantin Zichil: Discutați cu FC Argeș, ei vă pot da toate detaliile, noi decât administrăm.

Reporter: Tocmai puțin mai devreme am vorbit cu cei de acolo, și mi-au spus să iau legătura cu administratorul stadionului. V-a trimis cineva o solicitare din care să reiasă că FCSB va juca pe Nicolae Dobrin?

Constantin Zichil: Nici nu confirm, nici nu infirm…

Reporter: Da, dar știți, stadionul Nicolae Dobrin este un bun public, nu este privat. Opinia publică are dreptul să știe. Deci, ați primit vreo înștiințare în acest sens?

Constantin Zichil: Și dacă vine Steaua să joace, ce? Nu înțeleg de ce este agitația asta… Câte meciuri a jucat Steaua aici? Și a fost stadionul plin. Nu știu ce s-a scris la nivel național. Nu mă uit la tv ( după ce îi explicăm ce a apărut pe Digi Sport, directorul concluzionează): Pe online, păi de aia e online, să manipuleze. Noi adminstrăm un stadion și o facem foarte bine. Poate o fi venit la primărie…

Conform unei hotărâri a Consiliul Local Pitești, SPEP poate închiria stadionul Nicoale Dobrin.

După apariția acestui zvon, Peluza Nord Pitești a emis următorul comunicat de presă:

Suntem total împotriva acestei mutări şi vom face tot ce ne stă în putință pentru a nu lăsa acest lucru aberant să se întâmple.Galeria s-a întors acasă la începutul sezonului trecut şi nu va mai permite ca oile ciobanului să spurce stadionul unde Nicolae Dobrin a făcut magie. Ultima oară când FC Fcsb juca la Piteşti, echipa Piteştiului era în Liga a 3-a şi nu avea susținerea noastră, dar noi tot am dezaprobat public mutarea.
Anulați acordul cu FC Fcsb sau acceptați consecințele!„, au scris fanii piteşteni, pe Facebook.