La Alegerile Europarlamentare, Partidul Național Liberal a reușit să câștige alegerile pe țară, urmat îndeaproape de USR-PLUS. In Argeș, PNL s-a clasat pe locul al doilea, cu 23, 62%, după PSD. La Pitești, însă, PNL a pierdut în stil mare, deși aici există cea mai numeroasă organizație din județ. Partidul condus de eternul aspirant la funcții înalte, Adrian Muițescu, a adunat cu greu 19,03% și asta într-un oraș care a credidat PSD, la aceste alegeri, cu doar 23, 34%, un scor istoric (negativ), care este cu siguranță și rezultatul realizărilor primăriei Pitești din ultimii 3 ani.

Dar cea mai mare umilință încasată de elitistele organizații PNL Argeș a venit din partea PNL Mioveni. Utopic spus ”PNL Mioveni” pentru că filiala a fost decimată, aici mai râmânând 3 oameni activi, dintre care unul total ”inactiv”. Atât este de timorat, sau ca să nu spunem altfel, în fața PSD-ului, încât nici măcar pe Facebook nu a îndrăznit să distribuie o postare, în recenta campanie electorală. În plină bătălie electorală, când mediul on-line urla de postari, de analize, de comentarii, de…de…de… liberalul respectiv, care este și consilier local la Mioveni, distribuia pe facebook trandafiri roșii. Ce-i drept într-o felicitare, dar penibilul situației rămâne același.

Așadar, 2 oameni mai cunoscuți plus câțiva tineri au reușit să scoată în orașul ”comandantului suprem”, așa cum se exprimă șeful Poliției Locale la adresa primarului, un onorabil 20, 22%, mai mult decât a reușit PNL la Pitești, unde deține și mai mulți consilieri locali și județeni. Și ca să le pună bomboana pe colivă, conducerea PNL vor să le-o impună pe Argentina Culcuș șefă la Mioveni. Poate vă amintiți de ea, a fost numită și suținută ani buni de primarul Ion Georgescu, șefă la Centrul Cultural Mioveni, această Mecca a culturii naționale, până s-au pârât la DNA. Acum această instituție este condusă de ginerele primarului. Că așa-i în adminstrație și politică. Cât despre liderul PNL Adrian Miuțescu și viziunea lui politică…Atât.

Sângeroasa luptă politică dusă în campanie de unii membri PNL, pe Facebook