Loredana este o fetiță care la cei patru anișori ai ei trece printr-o încercare sfâșietoare. Copil fericit, cu mulți prieteni și pasionată de desen, Loredana s-a trezit într-o zi smulsă din caldul său univers, într-o cameră cu pereți albi și reci de spital. Internată mai întâi la Spitalul de Pediatrie Pitești, din cauza unei răceli, și după analize repetate, fetița a fost declarată ca suspectă de leucemie. De urgență, a fost mutată la Spitalul Fundeni unde i s-a pus diagnosticul de care toată lumea se temea: Leucemie acută. Asta se întâmpla săptămâna trecută, furtunos și într-o viteză a desfășurării evenimentelor care i-a bulversat pe tinerii părinți.

Tatăl, Florin Petriș, povestește abia înecându-și lacrimile: Șapte ani ne-am chinuit ca să avem un copil, până a venit Loredana pe lume. A fost un copil sănătos până acum puțin timp, când din cauza unei răceli, am internat-o la Spitalul de Pediatrie Pitești. Inițial ni s-a spus că este răcită la plămâni, dar pentru că nu răspundea la tratament, i s-au făcut mai multe analize, în urma cărora s-a descoperit că numărul globulelor albe era de 3 ori mai decât numărul celor roșii. Și atunci a căzut peste noi vestea că trebuie să ne facem bagajul și să plecăm la Fundeni. Vinerea trecută, analizele de la București au confirmat că fetița mea are leucemie. Luni, am a fost la spital, unde am semnat contractul de începere a tratamentului. Cum să vă spun, citindu-l, am simțit că am semnat dacă trăiește sau moare copilul meu. ( Se instalează o pauză, tatăl începe să suspine.Se chinuie din răsputeri să continue discuția).

Și cum spuneam, acum începem lupta. Am văzut-o luni două minute, dar în următoarele două luni nu voi mai avea acces la ea în salon. Este un copil inteligent, vorbim pe WhatsApp. Mă simt neajutorat și jenat că voi apărea public, nu aș fi cerut niciodată nimic pentru mine, dar pentru copilul meu FAC ORICE!

Parinții Loredanei au deschis un cont unde orice donație înseamnă o șansă. Noi, Oamenii, trebuie sa punem preț pe viață. In cazul acesta, pe VIAȚA LOREDANEI! Are doar PATRU anișori!

RO58 RZBR 0000 0600 1950 7698
Raiffaisen BANK – Contul este in RON

Nume: Florin Petris