Update: Cristian Gentea a confirmat faptul că există discuții avansate cu un posibil investitor, dar neagă faptul că ar fi vorba despre Claudiu Florică. Reamintim că a fost o știre editată strict pe surse.

De curând, în Pitești, se zvonește că FC Argeș va avea, în sfârșit, un investitor. După mai multe întâlniri ale reprezentanților Primăriei Pitești cu diverși oameni de afaceri, se pare că șefii adminsitrației piteștene poartă tratative cu afaceristul Claudiu Florică. Numele lui Florică apare și în dosarul Microsoft, alături de cel al lui Dinu Pescariu. Florică a fost reprezentantul Fujitsu Siemens Computers și este bănuit că a intermediat furnizarea licențelor Microsoft.

Omul de afaceri, denuntator in dosarul mai sus amintit, a deținut clubul de fotbal Regal Sport Bucuresti, echipa care a semnat, la un moment dat, un parteneriat de reprezentare cu reputata formatie din Primera Division, Atletico Madrid.

Informația nu a fost confirmată până la această oră, președintele FC Argeș, Cristian Gentea nerăspunzând încă la telefon.