Pentru Adina, o elevă de liceu din Pitești, ziua de azi este una foarte importantă, împlinește 17 ani. Dar nu s-a gândit nicio clipă că va avea niște ”invitați” surpriză, în uniformă. Polițiștii au mers în clasa ei unde au reținut-o cu un buchet de flori.

Adina Petrian, o tânără de numai 16 ani, a postat pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne, următorul mesaj:

,,Bună seara! Cu stimă, cu respect și cu emoție îndrăznesc să vă salut! Vă admir, atât pe dumneavoastră cât și meseria pe care o prestați!..” și-a inceput Adina Petrian mesajul postat pe site-ul de Facebook al Ministerului Afacerilor Interne.

Adina mărturisea în acel mesaj că cel mai frumos cadou pe care îl poate primi la aniversare este să poată fi ,,polițist pentru o zi”.

Mesajul ei nu a fost trecut cu vederea. Astăzi, 28 noiembrie, într-o zi în care ,,ninge ca în ziua în care s-a născut” Adina împlinește 17 ani.

Alături de sora ei și de cea mai bună prietenă, dar și cu ,,complicitatea” părinților și a cadrelor didactice, polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Argeș i-au urat ,,La mulți ani!”.

”Am fost la ea la școală și i-am facut o surpriză. Am invitat-o alături de noi, în stradă, să înțeleagă mai bine ce presupune această meserie. A fost felicitată de conducerea Inspectoratului și a petrecut ore bune în compania polițiștilor Serviciului Criminalistic, care i-au arătat că până la urmă nu există infracțiunea perfectă.

Îi urăm Adinei spor la învățat și succes la examenele de admitere în instituțiile de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne!”, se arată într-un mesaj al IPJ Argeș.