Societatea Apă Canal 2 000 S.A se laudă că a obținut locul I într-un top național de profit.
Ca orice producție record la metru cub, de data aceasta, reușita trebuie lăudată. Doar că nu toată lumea se bucură că Apă Canal a luat premiul cu coroniță datorită/din cauza birurilor puse pe spinarea consumatorului. Unul dintre cei care dezaprobă acest nefericit record este și Bogdan Ivan, președinte Pro România Argeș.

”Ceea ce fac Primăria și Apă Canal reprezintă dovada unei administrații în defavoarea Piteștiului. Mai mult decât atât, Primăria Pitești și Apă Canal dovedesc un dispreț total la adresa locuitorilor orașului nostru. Să te lauzi că ai obținut primul loc într-un top al profitului, în condițiile în care doar tariful pentru apa potabilă pentru consumatori este de 4 lei, înseamnă ticăloșie.”

Apă Canal nu se laudă însă și cu neregulile din cadrul societății: angajați cu funcții care fură apă și canal, aplicarea legii diferențiat, angajari în familie (chiar circulă o glumă în instituție, când vine o hârtie la semnat pe ea apare peste tot același nume de familie) și multe altele. Apropo, domnule director, le-ați dat drumul la net la băieții aia pe care îi bănuiți dumneavoastră că dau informații la presă, sau tot cu abacul socotesc producția record obținută sub luminoasa dumneavostră îndrumare?