O lege stupidă interzice accesul spectatorilor cu sticle pet de apă pe stadioane. Astă vară, redactorii noștri au făcut un demers pe lângă Jandarmeria Argeș să se permită accesul cu apă, mai ales că FRF pusese meciurile lui FC Argeș la niște ore canicualare. Pentru copii, pentru doamne, dar și pentru spectatorii bărbați am considerat inumană această restricție. Din fericire, pentru câteva luni, am găsit înțelegere, însă apoi s-a revenit la interdicție. Din nou, nu se mai intră cu apă pe stadionul Nicolae Dobrin. Dar legea nu este pentru toți. Spre exemplu, sâmbătă, la meciul dintre FC Argeș și Aerostar Bacău, administratorul stadionului, seful SPEP, adică cel care taie și spânzură la bani în Pitești, se plimba cu sticla de apă prin tribune, în timp ce puști de 5-6 ani se chinuiau să bea o guriță de la prăpădita de cismea aflată la marginea terenului. De suporterii care strigă și se agită, nici nu mai amintim, deși, tot astă toamnă a existat o promisiune pentru galerie, să li se facă un acoperiș la peluză, să nu-i mai bată vântul, ploile și arșița.

Dar să ne amintim cine este Constantin Zichil. El este șeful SPEP și cel care anul trecut reușea să irite orașul cu declarațiile sale referitoare la închirierea stadionului pentru meciurile FCSB. Ce zicea Zichil astă toamnă:

Reporter: Ați primit vreo solicitare în acest sens?
Constantin Zichil: Discutați cu FC Argeș, ei vă pot da toate detaliile, noi decât administrăm.
Reporter: Tocmai puțin mai devreme am vorbit cu cei de acolo, și mi-au spus să iau legătura cu administratorul stadionului. V-a trimis cineva o solicitare din care să reiasă că FCSB va juca pe Nicolae Dobrin?
Constantin Zichil: Nici nu confirm, nici nu infirm…
Reporter: Da, dar știți, stadionul Nicolae Dobrin este un bun public, nu este privat. Opinia publică are dreptul să știe. Deci, ați primit vreo înștiințare în acest sens?

Constantin Zichil: Și dacă vine Steaua să joace, ce? Nu înțeleg de ce este agitația asta… Câte meciuri a jucat Steaua aici? Și a fost stadionul plin. Nu știu ce s-a scris la nivel național. Nu mă uit la tv ( după ce îi explicăm ce a apărut pe Digi Sport, directorul concluzionează): Pe online, păi de aia e online, să manipuleze. Noi adminstrăm un stadion și o facem foarte bine. Poate o fi venit la primărie…

Felicitări, domnule director. Toaletele le țineți închise, ioc investiții pe stadion, poate doar o bancă nouă înainte de alegeri, la apă nu avem voie, dar pentru dumneavoastră totul este posibil. Pe zi ce trece deveniți tot mai popular. Mai ales pe SEAP…