Marius Măldăreanu este functionar public – inspector principal la primaria din comuna Draganu și este acuzat că a agresat doi pensionari, provocandu-le multiple leziuni.

In ziua de sambata, 18 mai 2019, in jurul orei 18 acesta a lovit în nenumărate rânduri doi pensionari, chiar în fața porții lor. Iată cum s-au desfărurat lucrurile, așa cu ne-au fost relatate de martori:

La sosirea cu masina in dreptul proprietatii lor din comuna Draganu, cei doi pensionari au constatat ca pe podetul din fata portii este parcata o masina, acest lucru facandu-le imposibil accesul in curte.
Mentionam ca proprietatea se afla fix pe drumul european E81, intr-o zona de drum drept, in care se circula intens la orice ora din zi si noapte. Practic, daca ratezi din prima intrarea pe podet, risti sa blochezi serios circulatia in acel loc, sau sa provoci un accident…
Asadar, observand din timp masina parcata in fata intrarii in curte, (fara sa o recunoasca sau sa-i recunoasca proprietarul) pensionarul a claxonat de cateva ori, asteptand sa iasa cineva si sa mute vehiculul care le bloca accesul.
La nici 30 de secunde, individul Marius Maldareanu a iesit din curtea sa (care este exact peste strada fata de curtea pensionarilor) si l-a surprins pe varstnic (care credea ca a acesta iesit pasnic sa mute masina) sarind direct cu pumnii si piciorele asupra lui.
A urmat o lupta inegala, in care individul agresiv lovea violent, iar pensionarul se apara cu greu.
La un moment, sotia pensionarului a decis sa iasa din masina pentru a-si ajuta sotul, aceasta cazand si ea victima agresorului, care a lovit-o de mai multe ori in zona fetei, provocanu-i multiple leziuni.

Măldăreanu este membru PNL si a candidat la alegerile locale pentru primarie 2016.
A fost deschis un dosar  la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti. Așteptăm o reacție din partea Primăriei Drăganu și a Partidului Național Liberal Argeș.