Bătăile în Liga V au luat de mult timp fața fotbalului. După cazul de la Vulturești care poate fi citit aici, un nou caz de violență pe teren umbrește frumusețea sportului. Este vorba despre meciul dintre AS Godeni – Schitu Golești, care s-a soldat cu victime lăsate inconștiente de pumnii primiți. Primul care a căzut victimă furiei fotbaliștilor de la AS Schitu Golești a fost chiar arbitrul Florinel Jucătoru care a fost lovit în cap cu pumnii. Acesta a declarat reporterilor noștri: ”Eu am acordat un penalty pentru Godeni, moment în care a venit un fotbalist să-mi ceară explicații, însă m-a înjurat și m-a scuipat. I-am arătat roșu iar acum intervine un alt jucător care vine pe la spate și-mi dă cu pumnul în cap, lăsându-mă inconștient. Istrate Alexandru Sorinel se numește acest băiat… A sărit în apărare mea jucatorul cu numarul 22, Lita Nicusor, de la echipa As Godeni care a fost lovit în gât de  numărul 7, Brica Florin.
Jucatorul de la As Godeni, după ce a primit pumnul în gât, a căzut secerat pe gazon, înghițindu-si limba. A intervenit asistenta care timp de 2 minute s-a chinuit să-i scoată limba afară…dar și observatorul nostru de joc,  Niculescu Iosif care a avut un rol foarte important, nu se știe cum mai plecam de acolo dacă nu intervenea el.”

Așa zisul fotbalis care i-a dat cu pumnul în cap arbitrului este de fapt un traficant de droguri. In 2013, Istrate impreună cu un alt fotbalist de la Câmpulung au fost prinși vânzând cannabis, ei făcând parte dintr-o rețea care se ocupta cu traficul de droguri.

Și acum întrebare pentru AJF Argeș –  Știm că toți prăpădiții de primari care încă mai au wc în fundul curții la școli, și-au făcut echipe de fotbal, mai ales acum că urmează alegerile, ei fiind recunoscuți în județ ca niște mari oameni de sport și cultură, cât mai tolerezi mizeria asta pe care o numiți voi fotbal la țară? Smardoila asta cu iz de gratar și, iată, mai nou, am progresat – cannabis. Că fix cannabis le trebuia alora la Schitu Golești, fotbal și canabis. Probabil că vor să-i detroneze pe cei de la Partizan Vlădești care au peste 70 de abateri violente, așa cum reiese de pe pagina AJF Argeș. Apropo AJF, vedeți că au început să curgă plângerile la adresa instituției care este bănuită de lucruri nu tocmai legale. Dar despre asta, în alte ediții.