Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că omul de afaceri, Claudiu Florică, în tandem cu Ana Maria Prodan se află în negocieri cu primăria Pitești pentru a deveni investitori, respectiv impresari ai echipei din Trivale. Pentru că, în mediul online există tot felul de păreri, unii dintre suporteri aprobând, alții din contră fiind contra aceastei noi formule, la care s-ar alătura și antrenorul Dan Alexa, redactorii noștri au cerut și punctul de vedere al actualului antrenor, Augustin Eduard.

Augustin Eduard: ”Nu știu ce se va întâmpla din vară, nu sunt Nostradamus, îți răspund simplu, dar chiar habar nu am de alte discuții. Despre cele vehiculate că mi-am dat eu cu părerea despre cei care urmează să vină la echipă, doar atât am spus – Am zis că, în situația asta, cu lotul subțiat și cu noi jucători veniți, fără nucleul asta care e acum, nu cred că aș accepta.”

Augustin Eduard și Paul Ciobanu se află de trei etape pe banca tehnică a lui FC Argeș, toate întâlnirile fiind câștigate de vulturi! Felicitări și mulțumim pentru bucuriile aduse!

Sursa foto- Facebook, FC Argeș.