Știri de Pitești demarează de astăzi o rubrică dedicată directorilor care conduc societățile subordonate primăriei Pitești. Inaugurăm această serie cu directorul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului (SPEP), Constantin Zichil. Această instituție are următoarele domenii pe care le administrează:

Serviciul de Iluminat Public
Serviciul Exploatare Parcări
Serviciul Agrement
Serviciul de Gestionare a Animalelor Fără Stăpân, Animalelor Pierdute sau Abandonate și de Gestionare a Deşeurilor Animaliere
Biroul Fond Locativ
Biroul Urmărire, Executare Contracte, Spaţii cu Altă Destinaţie şi Reclamă–Publicitate

După cum se vede, o activitate bogată. Și directorul insituției are o activitate bogată, mai ales în declarația de avere.
Om cu state vechi în administrația locală, Constantin Zichil a reușit, ca orice funcționar muncitor, să adune 9 terenuri, 3 case, 2 mașini și să pună și ceva bănuți deoparte. Nu mulți, doar 124. 677 lei, sub forma unui depozit bancar. Are însă și două credite, unul de 65.000 euro și unul de 46.200 ron. Acum, ce salariat la stat nu-și permite astfel de chilipiruri, mai ales când ai un salariu de 9. 384 lei pe lună?

Așadar, domnul director este un exemplu de succes al angajatului la stat, lucru pe care noi, amărâții de la privat, nu putem decât să-l aplaudăm.

De asemenea, instituția pe care o conduce alocă fonduri consistente pentru promovare media.