Pe pagina de facebook a Clubului FC Argeș, fanii sunt informați că Emil Săndoi și jucătorii au primit un ultimatum din partea reprezentanților Consiliului Local Pitești. De altfel, s-a luat decizia ca salariile jucătorilor să fie blocate.

Consilierul local Cristian Gentea, preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului FC Argeş spune că antrenorul echipei, Emil Săndoi, a primit un ultimatum: „Marţi seară a avut loc şedinţa Consiliului de Administraţie a clubului FC Argeş în care tema principală a fost rezultatele secţiei de fotbal. La această şedinţă a fost prezent domnul primar Cornel Ionică, dar şi antrenorul echipei, Emil Săndoi şi managerul secţiei de fotbal, Vasile Popa. Am avut multe lucruri să le reproşăm şi s-a ajuns la concluzia că jocul echipei noastre, care este unul sub aşteptări, dar şi rezultatele negative, sunt cauzele pentru care oamenii nu mai vin la stadion. Situaţia nu mai poate continua aşa şi am luat măsurile care se impun. Am decis blocarea salariilor pentru luna februarie până când rezultatele nu vor fi cele aşteptate de noi şi de suporteri. De prime, nici nu mai poate fi vorba, pentru că echipa nu este în primele trei locuri, aşa cum am stabilit înainte de începerea sezonului. Le-am cerut antrenorilor şi jucătorilor să câştige meciurile cu Energeticianul şi ASU Politehnica Timişoara dacă vor să-şi primească salariile. Prin acest obiectiv se subînţelege că este şi un ultimatum pentru antrenorul Emil Săndoi. Dacă nu se va reuşi maximum de puncte în următoarele două etape, nu va mai continua la Piteşti!. Oamenii din acest oraş trebuie să ştie că am asigurat echipei toate condiţiile pentru a face performanţă. Jucătorilor şi antrenorilor nu le-a lipsit nimic, au fost cu salariile la zi, şi ce au cerut, li s-a dat!. Noi ne-am achitat de obligaţiile pe care ni le-am asumat, însă, jucătorii şi antrenorii trebuie şi ei să se achite de obligaţiile pe care le au în contracte”.

Ca de fiecare dată când clubul întâmpină probleme și fanii devin agitați, se revine cu promisiunea unei posibile discuții cu un investitor.

Cristian Gentea: „Astăzi ne vom întâlni cu un posibil investitor pentru FC Argeş. Este un om de afaceri din Bucureşti care s-a arătat interesat de echipă. Vom vedea cum vor decurge discuţiile şi vom anunţa concluziile acestei întâlniri. Îmi doresc foarte mult să rezolvăm în cât mai scurt timp şi această problemă, iar în sezonul viitor să ne luptăm pentru promovarea în Liga I”., informează sursa mai sus menționată.