Blocul alimentar al Spitalului de Pediatrie Pitești a fost reabilitat în totalitate și dotat cu echipamente de ultimă oră din punct de vedere al tehnologiei. Investiția a fost mai mult decât necesară, dacă ținem cont de faptul că în vechiul bloc alimentar al Spitalului de Pediatrie Pitești exista aparatură încă de la deschiderea spitalului, din anul 1984. Investiția totală este de 855.592,28 lei, din care:

Lucrări de reparații capitale – 533.351,18 lei
Echipamente: – peste 322.241,10 lei

Sursele de finanțare a investiției au fost bugetul Consiliului Județean Argeș (533.351,18 lei) și venituri proprii ale spitalului (322.241,10 lei).
În cadrul blocului alimentar își desfășoară activitatea un număr de 14 salariați din care: 5 asistente medicale cu atribuții de asistente medicale cu atribuții de asistent dietetician, 3 bucătări și 6 muncitori necalificați.

În ultimii doi ani și jumătate, la Spitalul de Pediatrie Pitești a fost renovat în totalitate și dotat cu mobilier nou de ultimă oră etajul VII, iar în această perioadă se lucrează la renovarea și modernizarea etajului V. De asemenea, în anul 2018, spitalul a fost dotat cu un Computer Tomograf ultra-performant, județul Argeș fiind de altfel singurul județ din Regiunea Sud-Muntenia care are două astfel de aparate. În plus, tot în ultimii doi ani, la Spitalul de Pediatrie Pitești au fost angajați 10 medici, rezolvându-se astfel problemele cauzate de lipsa de personal de la Unitatea de Primiri Urgențe, dar și gărzile, iar serviciul de anestezie este asigurat de 3 medici anesteziști.