Apa este sursa cea mai importantă a vieții. Așa că cine o controlează, controlează o mare resursă financiară. La Pitești, șef la Apă Canal este Mihail Marinescu. Peste el sunt Cristian Gentea și Cornel Ionică. Dar cine este peste ei? Păi un om de afaceri la care Marinescu se duce în fiecare zi de luni a lunii în curs pentru a-i da raportul. Știți că se zvonea că Marinescu va fi schimbat, eeee după ce au fost chemați la raport, băieții au tăcut. De ce? Pentru că urmează o corecție a Uniunii Europene, printre altele, care va arăta cum se cheltuie banii în Argeș, pe apă, și pentru că lucrurile miros rău a rugină. In edițiile următoare vom dezvolta pe larg. Și încă ceva, au existat reclamații ca la Apă Canal există un grup infracțional organziat, depuse la DNA, numai că DNA Pitești funcționează într-un corp al Apă Canal.

Un inginer deștept, ne spunea: Marinescu scria ce-i spune omul de afaceri…el nota în legea lui..

Societatea Apă Canal ar fi trebuit să fie declarată de Primăria Pitești obiectiv de securitate națională. Din râul Argeș se alimentează inclusiv Bucureștiul. Insă scopul este ducerea ei spre distrugere, pentru a fi luată în parteneriat public privat, sau pe modelul Apa Nova, de acest om de afaceri, despre care vom scrie în edițiile următoare cu detalii.

PS. In vara lui 2018 am intrat în Stația de Epurare Pitești, obiectiv de mare siguranță. Am filmat, am inregistrat, dar am promis că nu voi da filmarea ca să nu le dau idei unora rău intenționați. Intre noi fie vorba, în ziua aia, era aniversarea unui angajat și erau la grătar! Se înțelege lipsa de reacție… Și pentru Primăria Piteșt, o sugestie: Aveți de gand să declarați Apă Canal 2000 S A obiectiv de infrastructură critică, sau visați în continuare la proiecte mărețe până o ia nenea?