Marți nopatea, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albota au observat un autoturism care a mărit viteza de deplasare la apropierea de echipajul de poliţie.
Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, reuşind să oprească autovehiculul, în care se aflau doi barbaţi de 29 şi 23 de ani, precum şi o fată și un băiat, minori, de 17 şi 14 ani, toţi din comuna Băiculeşti. În urma controlului corporal, asupra minorei a fost identificată o sumă de bani şi un document de identitate aparţinând unui bărbat domiciliat în Craiova.
La scurt timp, poliţiştii au fost sesizaţi  despre săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat, constând în aceea că persoane necunoscute au pătruns în cabina unui TIR staţionat pe raza comunei Albota, pe DN 65, de unde au sustras o borsetă cu bani şi documente.
Suma de bani şi documentul au fost restituite persoanei vătămate.
După administrarea probatoriului a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore a tânărului de 23 de ani din Băiculeşti, urmând ca în cursul zilei de 11 aprilie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.
Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale.