SC Apă Canal 2000 S.A este una dintre cele mai bogate societăți, fiind furnizorul de apă și servicii canal pentru întreg județul Argeș. In patrimoniul instituției intră și un parc auto generos care conține în special Dustere. Pe hârtie, toate aceste mașini au instalate GPS pentru a putea fi monitorizate. Spunem pe hârtie, pentru că în realitate mașinile șefilor merg la liber, atât prin tot județul cât și peste hotare, unde își fac concediile. Tot Apă Canal are emise carduri pentru combustibil atât pentru angajații societății, cât și pentru cei ai altor instituții subordonate primăriei, dar și șefilor din primăria Pitești.

Pentru că după decenii de mers la liber, conducerea Apă Canal a sesizat că dispar tone de combustibl, a luat hotărârea să monteze la rezervoare niște inele, care, teroretic ar trebui să nu mai permită ”măgăriile” cu benzină. Luați în vizor sunt simplii angajați, deși cei care circulă cu mașinile nemonitorizate și pe care le țin parcate în curtea caselor, sunt tocmai șefii. Exemplele ar fi multe, dar azi îl dăm doar pe al lui Cristi Zamfira. Unul dintre cei mai potenți oameni din Apă Canal, are în curtea casei o colecție de mașini scumpe la care se alătură și Dusterele de la Apă Canal, plus o colecție de apartamente. Dar, despre acest subiect, le larg, într-o altă ediție.

Revenind la inelele montate la rezervoarele mașinile societății, este lăudabilă inițiativa, dar când completați și restul mașinilor cu GPS-uri? Și cu celebrele carduri de carburanți, cum veți proceda? Intră și mașinile acelea mai speciale în această procedură sau se va circula ca și până acum?