Noi am inițiat aceasta campanie cu scopul de a ne activa cu toții, la nivel de comunitate. Este primul nostru proiect de acest gen, dar credem cu tărie că va fi unul de succes și că mesajul nostru va ajunge cât mai departe, va fi înțeles și va produce o schimbare în sufletele oamenilor.
În acest moment, noi am reușit să adunăm următoarele resurse: 20,000l de produs activ concentrat, 20 IBC-uri în care să depozităm produsul activ, 50 de pulverizatoare, 5 atomizoare, 40 de viziere și combinezoane și 3000 de perechi de mănuși. Am considerat că aceste resurse ar trebui să fie distribuite către spitale, pe lângă produsul folosit în dezinfectarea a cât mai multor zone din orașul nostru, acțiune desfășurată de către Primăria Pitești, prin Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului, Administrația Domeniului Public și S.C. Salpitflor Green S.A.

În zilele ce vor urma, ne-am propus să activăm și o platformă unde fiecare dintre noi va putea participa printr-o donație care să ajute în continuare la achiziționarea celor necesare în această perioadă.
Avem nevoie de suportul vostru, pentru că lucrurile mărețe și frumoase poartă în general amprenta unei comunități. #oamenipentrupitesti #damstartul #nepasa #ajuta