oznor

USR este singurul partid care și-a anunțat candidatul la primăria Pitești, in persoana deputatului Ionut Mosteanu. Acesta a venit din nou cu apelul ca forțele de dreapta sa se unească pe plan local pentru a învinge PSD-ul, adresându-se in special PNL – ului care se pare ca anul asta candidează in grup. Deja mai mulți membri si-au început campania electorala pe cont propriu, fiecare dorind sa fie desemnat de partid.

Ionut Mosteanu:.„Avem responsabilitatea să shimbăm actul de guvernare locală. Mă uit la comunele bogate din jurul Piteștiului, ar fi meritat mai mult. Candidații Opoziției ar putea arăta un alt act de guvernare.
Cred că am o pozție bună. Nu știm cine este candidatul PNL. După ce vor desemna, putem ști cum se situează. Nici PSD nu are un candidat. Cred că așteaptă să vadă contracandidații. Piteștiul a stat 30 de ani sub umbra PSD și cred că merită mai mult.”

Mosteanu le cere celor de la PNL ceva ce nici colegii de alianță, Plus Argeș, nu au reusit: susținere. Dan Hodoș si-a anunțat deja intenția sa candideze desi propriul partid i-a spus pas, asa cum Știri de Pitești anunța în exlusivitate. Iata și declarația șefului USR Argeș: