La începutul acestei luni, piteșteanul Cosmin Ionut Florea a dispărut în Anvers iar de atunci nimeni nu a mai reușit să afle ceva despre el, de parcă s-ar fi evaporat. După mai multe demersuri, Poliția Ferderala i-a făcut publică poza. De asemenea și semnalmentele de identificare. În anunț, se mai specifică faptul că ultima dată a fost văzut plimbându-se în cartierul Mexicobruggen, îndreptându-se către Londenbrung. Cel puțin acestea sunt ultimele imagini surprinse de camerele de luat vederi.

De curând, familia ne-a declarat că Ambasada României în Belgia nu le mai răspunde la telefon. Redacția Știri de Pitești a încercat să obțină un punct de vedere oficial de la reprezentanții statului Român în Belgia, însă la telefoanele afișate pe site-ul ambasadei, nu răspunde nimeni sau intră robotul care te anunță că ”abonatul are telefonul închis sau nu se află în aria de acoperire.” De asemenea am transmis și un e-mail la care așteptăm răspuns.
In altă ordine de idei, familia și prietenii lui Cosmin au angajat o avocată pentru a se deplasa la Poliția Federală pentru a afla dacă demersurile făcute pentru găsirea lui Cosmin au mai înaintat.

Zona unde a dispărut Cosmin, o zonă port – Anvers – este cunoscută pentru disparițiile fără urmă a multor persoane, zona fiind împânzită cu astfel de afișe.
Cosmin are 36 de ani este tată a două fetițe și ca mulți români s-a angajat șofer internațional pe tir pentru o viață mai bună decât cea pe care o oferă România cetățenilor săi în propria țară.