Dupa ce ne-am bucurat in urma victoriei obtinute in fata lui Turris, FC Arges a dezamagit profund la Timisoara. 3-0 s-a incheiat meciul cu banatenii, echipa lui Dica ramanand fara replica. O pierdere care pentru argeseni conteaza atat in clasament, dar mai ales pentru orgoliu…

Ne-am dus la Timisoara sa castigam si am plecat cu trei goluri incasate. Am avut o evolutie slaba si am suferit in toate compartimentele.
Gusatu a trimis un 4-2-3-1, iar Dica a raspuns cu 4-3-3, asa cum a jucat in ultimele doua meciuri.
Fata de meciul cu Turris am facut o singura schimbare in primul unsprezece, Barbu intrand titular in locul lui Blejdea. Am inceput jocul in urmatoarea componenta: Agachi – Danescu, Motroc, Serbanica, Tofan – Brinzan, Panait, Serban – Barbu, Buhaescu, Grecu. Pe parcursul partidei au intrat Alexe in locul lui Barbu, Blejdea l-a schimbat pe Serban si Matis a fost introdus in locul lui Brinzan.
Cele trei goluri ne-au bagat in sedinta. Echipa a pierdut in fata unui adversar slab. Baietii s-au intrecut in gafe, Agachi fiind campion la acest capitol.
Sa fim realisti si sa vedem ca o promovare este imposibila in momentul actual. Trebuie sa ne organizam bine clubul, sa aducem jucatori de valoare, sa facem un plan pe termen mai lung. Este necesar un stadion nou (numai pentru fotbal, fara pista de atletism), trebuie construita o baza pentru cantonament (hotel plus terenuri de antrenament) si de facut un centru de copii si juniori la standardele moderne.

Cu toata supararea suporterilor, Dica si ai nostri…sunt ai nostri. Sa nu uitam ca FC Arges a invins puternica echipa a lui Dragnea, care după un 11 etalat pe teren, a mai venit și cu o brigada de arbitri favorabila. Azi am pierdut rusinos, maine va fi o noua zi…