Stiri de Pitesti va informa aseară ca mai mulți fani ai Petrolului Ploiești au fost condusi la secție, cu mascații, după ce au produs câteva incidente în centrul orașului.

Aproximativ șapte sute de ”lupi” au făcut deplasarea în Trivale, iar o parte dintre ei au decis să înnopteze în Pitești. După ce au părăsit arena, suporterii prahoveni s-au îndreptat către centrul orașului, spre terase. Meciul care trebuia sa se dispute sâmbătă seara a fost reprogramat pentru duminica, din cauza condițiilor meteo.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș declara aseară: ”Cei în cauză au fost conduși la sediul poliției în vederea stabilirii identității și luării măsurilor legale care se impun. Reamintim ca Legea 61 din 1991, privind norme de conviețuire socială, sancționează adresarea de injurii, expresii jignitoare, amenințări cu acte de violență, provocarea de scandal și aruncarea de obiecte sau substanțe, cu amendă cuprinsă între 200 și 1000 de lei”, a informat IPJ Argeș.

Surse din anturajul galeriei au explicat pentru realitateasportiva.net că o parte dintre ploieștenii care au făcut deplasarea au fost bătuți cu brutalitate, doi dintre ei ajungând chiar și la spital!

”Au fost bătuți! Ei s-au oprit să cumpere mâncare și băutură de la un magazin din centru, au cântat pe acolo, însă nu s-a spart magazinul, nu s-a întâmplat nimic. Se poate verifica zona pentru că sunt și filmări.Ăia au venit și le-au zis la unii ”Treceți în mașini!”, i-au întins pe jos și pe unii i-au băgat cu japca în microbuz. O parte din ei, destul de mulți, au fost duși la secție. Au stat până la 5 dimineața acolo, nu mai zic că au plecat bătuți. Unul e în spital aici, altul are mâna ruptă” au declarat, în exclusivitate, surse din anturajul galeriei, pentru realitateasportiva.net.