oznor

După 2 partide care au produs nemulțumire in rândul suporterilor piteșteni, echipa lui Nicolae Dică a obținut un egal în deplasare la Concordia Chiajna. Dincolo de punctul obținut, mai important este faptul ca violeții au dat drumul la joc, în ciuda arbitrajului vădit ostil echipei din Trivale.

Pentru prima data in acest campionat Dica a trimis in teren un 4-3-3 in locul sistemului 4-2-3-1 folosit pana acum. Panait a fost folosit inchizator in fata fundasilor. La mijloc au mai jucat Brinzan si Serban, in timp ce atacul a fost alcatuit din trioul Buhaescu, Nastasie, Grecu. Linia apararii s-a prezentat in alcatuirea: Danescu, Motroc, Serbanica, Musat. Oancea a intrat in locul lui Musat, acesta din urma accidentandu-se. Ai nostri au stat bine in teren, au castigat multe baloane la mijlocul terenului in repriza a doua. Baietii au jucat la castig pana la sfarsitul meciului si nu au tras de timp. Au alergat mult, au pus piciorul la minge. Prima repriza a adus ceva mai multe faze adversarului, dar in repriza secunda argesenii au controlat jocul. Puteam obtine vicoria dar n-a fost sa fie. În a doua repriză a întrat și Marius Alexe, ultimul transfer al lui FC Argeș, jucător de Liga1. Golul nostru a fost marcat de Vlad Motroc.

La finalul meciului, Nicolae Dica a acuzat arbitrajul și a amintit cum Pandurii au înscris în poarta lui FC Argeș cu mana, arbitrul preferând sa nu observe: „Iată ce a declarat Nicolae Dică la finalul partidei de la Chiajna:
„A fost un meci frumos pentru liga a doua cu multe faze de poartă. Consider că am dominat jocul astăzi, am avut o posesie foarte bună față de cei de la Chiajna. Păcat că acest joc a fost stricat și de acești arbitri. Au trecut opt etape iar eu nu am vorbit până în acest moment de arbitraj dar astăzi nu am cum să nu vorbesc de arbitraj pentru că am avut patru penaltyuri până acum neacordate, azi primim gol din offside, penalty contra noastră care nu a fost. Oamenii trebuie să înțeleagă că suntem o echipă în formare și nu trebuie să își bată joc de munca noastră.
Eu vorbesc doar ce se întâmplă cu noi, acum două etape primim gol cu mâna, eu ce să cred? Și noi muncim în fiecare zi și noi suntem contestați iar cei care arbitrează ar trebui să se gândească și la acest lucru.
Rezultatul este pozitiv, eu îmi doream să câștigăm dar având în vedere adversarul sunt mulțumit și cu acest punct.”