Compania britanică Endava, care activează și in Pitești, lanseză o competitie fulger – Code4Pitesti.

In această competiție, programatorii piteșteni sunt provocați să iși pună abilitățile în slujba  orașului în care trăim și să vină cu soluții inovatoare.

Dacă sunteți programator si sunteti pregătit pentru această provocare, intră în concurs -> aici   înainte de 6 decembrie!

Veți lucra cu cei mai buni ingineri software din Pitești, având un singur scop: de a face comunitatea noastră mai bună! Indiferent dacă sunteți dezvoltator, designer UI, tester sau antreprenor interesat de tehnologie și sunteti dornici să vă implicați în viitorul orașului nostru, sunteți așteptați la această provocare.

Programul evenimentului:
Sâmbătă, 8 decembrie
9 AM – Ceremonia de deschidere
10 AM – Dezvoltarea ideilor și a codului până a doua zi

Duminică, 9 decembrie
10 AM – Ne oprim din codat
11 AM – Prezentarea ideilor și a aplicațiiilor
3 PM – Premierea celor mai bune 3 idei

Secțiunile concursului sunt: Transport și mobilitate; Educație și afaceri; Relația dintre cetățeni; Energie și mediu; Retail & Turism; Sănătate; Siguranță, dar organizatorii asteaptă si  alte sugestii.  Dacă știți despre alte domenii care pot beneficia de o soluție tehnică și vor avea un impact puternic asupra orașului nostru, vă rugăm să ne lasați un mesaj pe pagina de contact urmând ca redactorii Stiri de Pitesti să le propună organizatorilor.

Evenimentul este lansat pe Facebook si asteapta inscrieri.