Și anul acesta, redacția noastră a organizat un concurs care a avut ca scop oferirea a 5 abonamente gratuite la meciurile echipei noastre, valabile pe parcursul întregului sezon. Participanții au trebuit să răspundă la o singură întrebare: ”De ce iubim FC Argeș?”, iar răspunsurile au fost dintre cele mai emoționate. Selecția s-a făcut pe baza like-urilor primite. Astfel, cele mai apreciate răspunsuri sunt cele ale participantilor: Urod Nimsoc Alutus, Ionut Ionutz, Radian Nicolae, Mihai Grigore și George Moraru. Câștigătorii sunt așteptați să ia legătura cu noi pe pagina de socializare a Știri de Pitești unde s-a desfășurat și concursul sau la numărul de telefon 0744851182.

Iată câteva dintre cele mai relevante răspunsuri:

”FC Argeș mi-a făcut copilăria fericită, mi-a dat motivația necesară în adolescență și acum îmi face zilele mai frumoase. Vulturul alb-violet stă de veghe pentru totdeauna inimii mele, chipul maestrului Nicolae Dobrin îmi călăuzește pașii iar casa mea este un altar închinat clubului FC. Argeș. Iubesc FC Argeș pentru ca face parte din mine!”

”Pentru mine FC ARGES este mai mult decat un hobby. Este un stil de viata, o forma de exprimare. Iubesc echipa cam de la 7 ani. De atunci traiesc la intesitate maxima orice meci in care evolueaza alb-violetii. Am vazut echipa in mai multe perioade, practicand un fotbal excelent sau dimpotriva mai putin bun. Am ramas mereu alaturi de Arges, am suferit si m-am bucurat alaturi de FC ARGES. De multe ori echipa a fost pentru mine un punct de reper in viata, care m-a ajutat sa trec peste multe momente grele. Pentru asta si multe altele sarut culorile alb-violete. Multumesc, FC ARGES PITESTI!”

”Iubesc FC ARGES pentru ca Nicolae Dica se scuza la fiecare interviu ca nu este buget la echipa. FC ARGES este un club politicos.

Redacția Știri de Pitești mulțumește clubului FC Argeș și domnilor Cristian Gentea și Bogdan Stoica.