Argeșeanul Cătălin Rădulescu, zis și deputatul ‘mitralieră’, cere excluderea ministrului Justițieie, Anei Birchall, din PSD, diplomat român apreciat pe plan extern pentru pozițiile sale privind justiția.

“Aceasta “colega“ își bate joc de voturile date PSD-ului de milioane de milioane de romani și de lupta din ultimii ani a asociațiilor magistraților și procurorilor din România in stoparea abuzurilor procurorilor DNA , din ultimii 8 ani. (…) Bichall vrea sa legitimeze toate acțiunile abuzive, represive, mafiote și criminale ale procurorilor DNA”, susține Rădulescu, un personaj certat cu legea, într-o postare pe Facebook.
Cătălin Rădulescu a fost condamnat definitiv, în decembrie 2016, de Instanţa Supremă, la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru dare de mită şi efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia.

Cătălin Rădulescu cere inclusiv excluderea din PSD a Anei Birchall. Luni, Senatul a adoptat legea care prevede ca persoanele care au suferit condamnări penale să nu mai aibă acces la funcții publice, Rădulescu fiind unul dintre ”beneficiarii” acestor prevederi.