Cristian Gentea a vorbit, în cadrul unei emisiuni tv, despre cum se va desfășura campionatul de fotbal al Ligii 2, în cadrul căruia joacă și FC Argeș, înaintând 3 scenarii: ”Noi ne-am dori să se joace toate meciurile, dar în acest moment există trei posibilități. 1. Avem un meci cu Snagovul pe care noi l-am câștigat în teren, dar Snagovul s-a retras și s-ar putea să pierdem 3 puncte, ceea ce nouă nu ne convine, pentru că noi am jucat.

  1. Sistemul Play off–play out cu primele 8 echipe. Noi am fi de acord cu asta dar să nu ne ia punctele cu Snagovul.
  2. Am primit o propunere din partea UTA, cine împarte, parte-și face, ei sunt pe primul loc, să promoveze direct, iar celelelte echipe de la locul 2-7 să joace în sistem fiecare cu fiecare. Se formează două grupe, cele care caștigă joacă între ele, cine câștigă promovează, cine nu, joacă barajul.

Durerea mare este dacă se îngheață campionatul și promovează primele două – adică UTA și Mioveni. Dacă promovează Mioveni, și nu pentru că este Mioveni, mi-aș dori să promovăm împreună, atunci mă voi îmbolnăvi sigur. Pentru că îmi voi aminti cum am luat gol în minutul 90. O sa mai existe niște discuții la FRF, să vedem care variantă va rămâne.”

La izbucnirea pandemiei, FC Argeș se afla pe locul 4 cu 38 de puncte.