Vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obișnuit în această perioadă din an. Temperaturile vor fi în creştere, iar soarele va fi prezent pe tot parcursul lunii.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
05.03.2020 ORA 08 – 06.03.2020 ORA 08
Valorile termice vor fi în scădere față de ziua precedentă în cea mai mare parte a țării și se vor situa în jurul celor normale pentru această dată, exceptând regiunile sudice, unde vremea va fi ușor mai caldă pentru prima decadă a lunii martie. Cerul va avea înnorări, mai accentuate pe parcursul zilei, când local va ploua în centrul, sudul și estul teritoriului și izolat în rest, iar noaptea izolat îndeosebi în extremitatea de est. Ploile vor avea și caracter de aversă și se vor semnala descărcări electrice. În zona montană precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 și 14 grade, iar cele minime, în general, între -1 și 7 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
07.03.2020 ORA 08 – 08.03.2020 ORA 08
Vremea va fi caldă pentru această perioadă, îndeosebi în regiunile sudice, estice și centrale. Cerul va fi mai mult noros și va ploua în vestul, sud-vestul, nordul și centrul țării și pe arii restrânse în rest. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate. La munte, la altitudini mari, vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab
și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 9 și 19 grade, iar cele minime între 1 și 10 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL
08.03.2020 ORA 08 – 11.03.2020 ORA 08
Regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele specifice perioadei, exceptând prima zi, când se vor apropia de cele normale în jumătatea de nord a teritoriului. Probabilitatea de precipitații va fi ridicată în cea mai mare parte a țării, cu precădere în prima parte a intervalului.