cristian gentea

In urmă cu ceva timp, mai mulți membri ai PSD Pitești, care dețineau funcții și în organizația PSD Argeș și-au dat demisiile din funcțiile pe care le aveau în cadrul filialei județene. După mai multe discuții avute la nivel de conducere, demisionarii și-au retras demisiile. Vă amintim că motivul răzmeriței a fost înlocuirea lui Lucrețiu Tudor de la șefia Finanțe Argeș cu Dumitru Braia. Braia rămâne în continuare director al acestei instituții.

„Da, este adevărat! Aseară am avut CEx la municipiu. Le-am spus colegilor mei ca joia trecută am discutat cu dl. presedinte Liviu Dragnea. Nu ştia mai nimic de problemele noastre, m-a ascultat cu atenţie şi mi-a cerut să renunţ la demisie şi să mă implic serios ca Preşedinte Executiv la Argeş. Mi-a propus un alt stil de lucru, mi s-a părut foarte corect şi nu am de ce să nu-i urmez sfatul. Am vrut, însă, să discut cu organizaţia şi am constatat încă o dată că am susţinere 100%. Sper să se înteleagă bine asta!

Cu toţii au fost de acord să ne retragem demisiile în această dimineaţă şi să trecem la treabă. Vrem să demonstrăm din nou cât de puternici suntem ca organizaţie. Am discutat cu dl. Valeca şi părea mulţumit şi dornic de colaborare. Pasul este făcut, mingea nu mai este în terenul nostru, iar eu îmi asum eventualele prejudicii de imagine, fiind convins că în viitorul apropiat se va dovedi ca alegerea făcută a fost corectă”, a declarat Cristian Gentea, președintele PSD Pitești, pentru Institutiilestatului.ro.