oznor

La semnarea contractului pentru tronsonul Piteşti-Curtea de Arges (Autostrada Pitești – Sibiu) am asistat la o mojicie de impardonabila pentru un partid aflat la guvernare care se vrea elitist si flutură drapelul democrației. Deputatul USR Argeș, Ionuț Mosteanu, a venit la Consiliul Județean Argeș, unde s-a desfășurat evenimentul cu intenția de a participa, în sala, ca noi toți, la acest moment important pentru județul nostru. Numai că, liberalii s-au comportat ca niște stăpâni si nu i-au permis accesul celui cu al cărui partid au făcut front comun împotriva PSD. Întrebat de reporterii Știri de Pitești cum comentează acest incident, Mosteanu a declarat ca nu se aștepta, si ca, nici măcar de la adversarii săi politici, psd-istii nu a primit un asemenea refuz.
Dar acesta nu a fost singurul moment neelegant al evenimentului, o ziaristă locala a fost învitata de aplaudacii partidului să părăsească sala de conferințe, dupa o întrebare incomodă.
Foto – Ludovic Orban, vorbind la telefon intr-un moment istoric, asa cum a apreciat prefectul de Argeș evenimentul respectiv.