Miercuri, FC Argeș a pierdut în deplasare la Snagov, cu 1-0 în fata echipei Sportul Snagov. Însă, marea problema a fost terenul care la ora 14.00, când trebuia să înceapă meciul, nu fusese curățat de zăpadă. Oficialii FC Argeș împreună cu suporterii echipei din Trivale au pus mana pe lopeți pentru deszăpezire.

La finalul partidei cu Sportul Snagov, Emil Săndoi, antrenorul echipei noastre a fost foarte dezamăgit de felul în care a fost organizat acest meci. Tehnicianul lui FC Argeş i-a pus la zid pe oficialii de la Sportul Snagov, organizatorii acestei partide, pentru felul în care au organizat aceast meci.

Principalul alb-violeţilor consideră că o remiză era mai echitabilă: „O mizerie de teren! Pe un asemenea teren nu ai cum să joci fotbal!

Vreau să vă spun că oficialii celor de la Sportul Snagov, organizatorii acestui meci, au venit la stadion la ora 12.30, cu o oră şi jumătate înainte de începerea partidei!. Stratul de zăpadă era destul de consistent şi nu a putut fi îndepărtat decât de pe o anumită porţiune de teren. Şi oamenii din staff-ul nostru, dar şi băieţii din galerie au pus mâna pe lopeţi pentru a înlătura zăpada. Această muncă era în responsabilitatea celor de la Snagov pentru că ei au fost organizatorii acestei partide!. Ce să joci pe un asemenea teren acoperit de zăpadă în proporţie de peste 50%? Ăsta e fotbal? Nu faci decât să periclitezi integritatea fizică a jucătorilor!.

Ce propagandă faci fotbalului când noi nu suntem în stare să deszăpezim un teren?. Dacă cei de la Snagov veneau de dimineaţă la stadion, sunt sigur că reuşeau să dea zăpada de pe întreaga suprafaţă, iar meciul s-ar fi jucat în condiţii mult mai bune!. Şi-au bătut joc de jucătorii ambelor echipe… Pe un asemenea teren ce construcţie să faci? Joci pas lung şi înainte…În rest, a fost un meci echilibrat, decis de o greşeală individuală. Nu este posibil să primeşti cartonaş galben după 20 de secunde de la începerea partidei…Cred că o remiză era mult mai echitabilă. La faza golului nu a greşit numai Hreniuc. Au mai fost şi alţi doi jucători” a spus Emil Săndoi după meci.