Moment mult așteptat de suporerii alb violeți – Magazinul Oficial FC Argeș a fost inaugurat. După un război îndelungat dus pentru câștigarea dreptului de a folosi sigla FC Argeș, primăria Pitești a reușit să pună în practică o dorință arzătoare a piteștenilor, și anume să înființeze un magazin dedicat suporterilor. Clubul FC Argeș intră astfel în elita cluburilor din țară care dețin magazine de prezentare. Primarul Cornel Ionică a declarat: „Echipa este într-o poziție acceptabilă în acest moment în clasament, noi ne dorim mult mai mult,  și în contextul acesta, dar și sărbătorilor de iarnă , așa cum am promis, am deschis acest interesant magazin…sperăm să fie apreciat și suporterii să fie alături de noi!” Intreaga declarație poate fi urmărită mai jos.

La inaugurarea magazinului au participat reprezentanți ai clubului, staff-ul tehnic, foste glorii alb-violete, suporterii echipei, dar și oameni simpli care au așteptat cu mare nerăbdare deschiderea. Printre cei prezenți la acest eveniment s-a numărat și Ionuț Badea, antrenorul echipei FC Argeș, secundul Dragoș Radu, dar și fotbaliștii Alin Popa și Andrei Panait. Produsele existente în magazinul oficial al clubului FC Argeș sunt atât pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani, dar și pentru adulți, mărimile fiind de la cele mai mici până la cele mai mari. Prețurile încep de la 15 lei (șapca), 20 lei(eșarfa), 45 lei(fularul de iarnă), tricoul replică (85 lei), tricoul de joc identic cu cel pe care îl folosește echipa la meciurile oficiale (180 lei), până la 275 lei, geaca de iarnă.

La magazinul de la Casa Cărții i se va alătura și unul virtual care va fi prezentat în câteva zile. La inaugurarea de astăzi a fost prezent și antrenorul FC Argeș, Ionuț Badea.

Program

Luni – Vineri: orele 10.00 – 18.00
Sâmbătă – orele 09-14.00
Duminică – închis.