Viitorul antrenor al lui FC Argeș, Nicolae Dică a anunțat că va renunța la unii dintre jucătorii echipei. Printre ei, Raul Costin și Andrei Nilă. Ne oprim, deocamdată la Andrei, unul dintre cei mai iubiți fotbaliști, argeșean de-al nostru, despre care galeria și suporterii strigau mereu: NILĂ E UNUL DINTRE NOI. Ca să dau din casă, înainte să-l sun, un ”vultur” mi-a zis: ”Te rog, ia-l ușor pe Andrei, e unul dintre noi!”, semn cât de iubit este acest jucător construit fizic ca o stâncă și cu inima cât un munte. Fără a mai plictisi, iată discuția completă:

Reporter: Ce părere ai despre lista lui Nicolae Dică?

Andrei Nilă: Sunt vreo 8 jucători pe care i-a chemat el, eu nu am fost convocat. S-a înțeles cu 8 jucători, din păcate pe mine nu m-a chemat, eu tot mai sper că se va schimba ceva… să mai cheme câtiva jucători. Au fost chemați la club, se negociează… Pe mine nu m-au chemat. Eu am spus că vreau să rămân, am avut o discuție pe foaie, și nu mi-au mai dat un răspuns. Urma să semnăm contractele, eu tot am așteptat să semnez, este decizia lor. Eu am ținut mult la echipa asta, probabil asta e problema mea, am pus prea mult suflet. Eu sunt de aici din Argeș, oferte ar mai fi fost, dar voiam să rămân acasă. Cu mine nu a vorbit nimeni…Eu pe Dică îl știu, am jucat împreună, la Mioveni, atunci vorbea frumos de mine… dar, asta e! Mă supun deciziei, important e să promoveze Argeșul…nu mai zic nimic, e dureros!

Cu alte cuvinte, viitorul antrenor al lui FC Argeș, Nicoale Dică, un personaj nu prea iubit în urbea noastră, poate doar de cei care locuiesc în blocurile ridicate de firma lui cu aviz de la primăria Pitești, cea care patronează și echipa FC Argeș, a creat o listă a vieții și a morții fotbalistice, mai ceva ca lista lui Schindler. Bravo, Dică, ai început bine, dând afară cei mai iubiți fotbaliști autohtoni! Cât despre băieții aștia care au dus greul, nu avem decât cuvinte de laudă! CHAPEAU!