Deși foarte mulți absolvenți de facultate din Pitești aleg să se relocheze în orașe mai mari, unde există mai multe oportunități, în județul Argeș există o paletă largă de joburi pentru care aceștia pot opta. Despre angajari Pitesti și salariile din acest județ, poți afla mai multe în continuarea acestui articol.

De ce să alegi un job în județul Argeș 

Dincolo de o paletă largă de oportunități de angajare, trebuie să știi că atât în orașul Pitești, cât și în restul județului, există locuri interesante unde te poți relaxa după orele de program sau în weekenduri.

Câteva dintre cele mai importante obiective sunt: casele memoriale George Topârceanu, Liviu Rebreanu și Dinu Lipatti, muzeul de artă populară din comuna Domnești și Muzeul Pomiculturii și Viticulturii Golești. Totodată, În Pitești, funcționează primul planetarium digital din țară și cel de-al treilea din lume, găzduit de Muzeul Județean Argeș, cu expoziții interactive.

Angajari Pitesti. Spre ce joburi te poți orienta 

Deși principalii angajatori din județul Argeș sunt companiile care activează în sectorul auto, e important să știi că există și alte joburi pe care le poți obține în această regiune.

Spre exemplu, în acest moment, pe platforma de recrutare eJobs.ro există mii de oportunități de angajare în Pitești. Printre acestea se numără poziții precum: operator pariuri sportive, casier, electrician, barista sau asistent farmacist. Despre angajari Pitesti și pozițiile pe care le poți găsi pe eJobs.ro, găsești mai multe detalii în continuare.

Electrician 

Pentru a obține un astfel de rol ai nevoie de studii medii, dar și o diplomă de specialitate, să fii deschis la activitățile de teren, dar și să fii organizat pentru a onora toate lucrările. De regulă, pe lângă salariile fixe puse la dispoziție de angajatori, aceștia mai oferă și tichete de masă, în unele cazuri mașină de serviciu, diurnă și cazare în cazul deplasărilor, dar și diverse traininguri de formare și dezvoltare la job.

Lucrător comercial 

Profilul ideal pentru un astfel de rol trebuie să dețină bune abilități de comunicare, să fie energic și dornic să accepte noi provocări. De regulă, nu este nevoie de studii superioare, pentru că angajatorul îți pune la dispoziție un proces de onboarding bine pus la punct. În medie, un lucrător comercial din România câștigă 2.000 de lei net pe lună, potrivit comparatorului de salarii marca eJobs România, Salario.ro.

Asistent Farmacie

Dacă ai absolvit Facultatea de Farmacie sau Școala Postliceală de Asistenți de Farmacie și ai certificat de membru al Colegiului Farmaciștilor, atunci trebuie să știi că angajatorii din acest domeniu sunt deschiși să colaboreze cu persoane aflate la începutul carierei.

Companiile își doresc pentru astfel de roluri persoane empatice, receptive, atente la detalii și implicate.

Pe lângă acestea, poți opta pentru un loc de muncă remote cu sediul în orașele mai mari din țară. Mai ales că în județul Argeș costurile de viață sunt mai mici. Pentru asta, ai nevoie de un CV bine pus la punct pe platforma de recrutare eJobs.ro și să aplici la jobul dorit.

Ce salariu poți obține 

Potrivit datelor de la Institutul Național de Statistică, în luna septembrie 2022, câștigul mediu net a fost de 3.523 lei. Dacă îți dorești să afli salariul pentru un anumit job, intră pe Salario.ro, comparatorul de salarii marca eJobs, unde peste 480.000 de specialiști din întreaga țară și-au introdus veniturile până în prezent și poți vedea care este salariul mediu în funcție de oraș, poziție, domeniu, experiență.

Ești interesat și de angajari Mioveni, locuri de munca Arges si alte imprejurimi? Poți accesa eJobs.ro și te îndemnăm să cauți locuri de munca localitatile preferate, pentru a descoperi care sunt opțiunile momentului. Iar în cazul în care cele cu prezență la birou nu te satisfac, există firește și numeroase variante remote!