La final de mandat, primarul Cornel Ionică a susținut o conferință de presă unde a prezentat ultimele proiecte îndeplinite. Nu a scăpat, însă, de întrebările ziariștilor referitoare la acuzațiile pe care i le aduce Sorin Apostoliceanu, fost viceprimar PSD, actual candidat PNL pentru primăria Pitești.

„Sunt candidați la alegerile din 27 septembrie care nu știu ce vorbesc și vin cu proiecte nerealizabile. Au mai fost candidați și în 2016 despre care nu s-a mai auzit nimic. Este un candidat, fost coleg, care a avut un aport ZERO la procesul administrativ din ultimii patru ani de mandat.”

Primarul a vorbit și de mania sa de a sta toată ziua pe facebook, chiar și la ședințele de CL. Astfel, ca unui elev neatent la ore, lui Apostoliceanu i s-a interzis să mai vină cu telefonul la ședințe. I-am interzis lui Apostoliceanu să mai vină cu telefonul la ședințe. Stătea toată ziua la clape. La ședințe, noi vorbeam despre problemele piteștenilor și el stătea tot timpul pe telefon. I-am interzis să mai vină cu telefonul la ședințe. Și pe teren, noi ascultam problemele piteștenilor și el stătea pe telefon. Tasta tot timpul”