După calificarea în Final 8-ul Cupei României, eveniment cu care s-a reluat activitatea baschetbalistică în România după declanșarea pandemiei, alb-violeții de la BCM U FC Argeș Pitești au avut parte și de primele meciuri în Liga Națională. Campionatul intern a început sub formă de turnee. Piteștenii au evoluat, în perioada 11-14 decembrie, la Sibiu, reușind să câștige două din cele trei meciuri disputate.

Cu un lot restrâns din cauza accidentărilor (fără trei jucători), BCM U a trecut de CSM Focșani (89-76) și CSM Miercurea Ciuc (80-73), dar a cedat cu BC CSU Sibiu (88-72). Primele meciuri au fost la discreția argeșenilor, care au putut folosi întreg efectivul de jucători. Partida cu Sibiu a fost una echilbrată până în minutul 32, moment în care echipa lui Tudor Costescu a cedat fizic, iar imprecizia aruncărilor și posesiile pierdute au făcut ca victoria să rămână pe Cibin.

BCM U se întoarce la Sibiu pentru Turneul 2 al Ligii Naționale. Pe 22 decembrie (ora 16:45), vulturii vor da piept cu SCM U Craiova. Cu o zi mai târziu (ora 16:45), Piteștiul se va duela cu Dinamo București. Ambele întâlniri vor fi transmise în direct de Digi Sport 4.