Elena Lasconi, primarul orașului Câmpulung, a angajat un al doilea consilier personal. Este vorba despre un tânăr de 20 de ani, Andrei Grecu, care ar trebui să fie legătura Elenei Lasconi cu generația de adolescenți și tineri.

Tinerii sunt o parte importantă a societății și intenția ar fi bună, dacă aceasta ar fi  ultima problemă pe care Câmpulungul o are. Dar, în condițiile în care șomajul este unul ridicat oamenii fiind nevoiți să plece în alte orașe pentru a munci, singurele ”meserii” care mai merg fiind proxenetismul și prostituția, despre care presa a relalat în nenumărate rânduri, această măsură este departe de a fi una matură.

De-a lungul vremii, orașul a devenit practic o ruină, fără industrie după închiderea uzinei ARO, a minelor și a altor fabrici, dar și cu o mare problemă în ceea ce privește infrastructura. Așezat la poalele munților, Câmpulungul ar putea trăi foarte bine numai din turism, așa cum se întâmpla în anii 1900 când izvoarele sale rivalizau cu cele de la Davos sau Evian. Insuși Carol I a dorit transformarea orașului în capitală de vară a țării, însă, astăzi, nimic din strălucirea orașului nu mai există. Așa că, preocupările administrative ale primăriței seamănă mai degrabă cu un show tv pe bani publici, decât cu un plan serios de revitalizare a orașului care l-a inspirat pe Tudor Mușatescu în capodopera ”Titanic Vals.”