Momente tensionate la ședința de Consiliu Local Pitești, de miercuri seara. Acestea au fost, însă, detensionate de președintele de ședință, Dumitru Virgil Chivu, care a întâmpinat greutăți în citirea textelor proiectelor de hotărâre, ceea ce a stârnit rumoare și zâmbete în rândul celor prezenți în sală.

Dănuț Dinu, consilier: ”A fost greu cu cititul aseară, greu rău! Domnul președinte (n.r Dumitru Virgil Chivu, USR) a avut dificultăți în a citi un text la prima vedere. La primele greșeli am crezut că are emoții, dacă are emoții, să lase pe altcineva, dar a continuat pe tot parcursul ședinței. El tot zicea statutului de funcții în loc de stat de funcții, plus că citea greu…Sunt vreo 4-5 consilieri acolo care nu știm cine sunt. Cred că nici ei nu știu.. .ce studii au, unde lucrează, cine sunt ei? Au făcut școala online, unde au făcut-o ei? Oricum, greu cu cititul…”

Dumitru Virgil Chivu va rămâne 3 luni președintele ședințelor de CL Pitești, așa că propunem ca pe lângă dosarul de ședință să se adauge și Abecedarul, are timp suficient să-l parcurgă. Patru ani ca mâine trec…