Administrația locală a investit și în asfaltarea ori întreținerea căilor de acces. De exemplu, în anul 2021 s-a terminat asfaltarea drumurilor locale. Anul trecut au fost asfaltați 900 de metri de drum județean, cu aprobare de la Consiliul Județean (CJ) Argeș.

În 2023, administrația locală a preluat în administrare de la CJ Argeș un drum județean 702G – de la Metro până la intersecția cu Primăria – în vederea renovării. „Acum am reușit să asfaltăm 4 km și vom continua”, a explicat primarul.

Liviu Năstase explică faptul că s-a avut în vedere și sponsorizarea bisericilor.Totodată, primarul spune că: „Școlile sunt noi în toate satele. Din păcate, activitatea a fost restrânsă în unele dintre ele, pentru că sunt tot mai puțini copii. Împreună cu noul director al școlii de la Catanele vrem să amenajăm în cadrul unității o grădiniță cu program prelungit, poate chiar un afterschool. Dar, fiind o comună aproape de Pitești, mulți copii merg la unitățile educaționale de acolo. De asemenea, am semnat un contract cu cei de la ADI Transport, firma care asigură transportul în zona metropolitană. Astfel, le vom asigura cetățenilor un transport decent și avantajos din punct de vedere financiar”.