Fotbaliștii de la FC Argeș au efectuat în această dimineață ultimul test COVID-19 din cele trei pe care sunt obligați să le facă în stagiul de pregătire centralizată, conform protocolului emis de Ministerul Sănătății.

Testarea a avut loc la hotelul la care FC Argeș efectuează cantonamentul și a fost făcută tot de aceași echipă de medici care le-a făcut și pe primele două. La primele două teste, probele recoltate jucătorilor și membrilor staff-ului tehnic au fost negative. Alb-violeții vor afla rezultatele acestui ultim examen medical în cursul acestei seri sau cel târziu sâmbătă dimineață.

Se termină cantonamentul

În altă ordine de idei, jucătorii echipei noastre vor încheia astăzi cele două săptămâni de pregătire centralizată, urmând să primească câteva zile libere pentru a sta alături de cei dragi. După primirea rezultatelor celui de-al treilea test, antrenorul Ionuț Badea va putea da startul antrenamentelor colective, piteștenii având voie până acum să se pregătească doar în grupuri de câte 4 persoane, conform ordinului emis de autorități. Caută adversari pentru amicale

Antrenorul Ionuț Badea își dorește ca FC Argeș să dispute câteva meciuri de verificare până pe 4 iulie, când este programat să înceapă play-off-ul pentru promovarea în Liga I. Tehnicianul echipei noastre este în discuții cu mai mulți posibili adversari pe care elevii săi ar urma să-i întâlnească. Conform protocolului emis de Ministerul Sănătății, echipele care vor să dispute meciuri de verificare, trebuie să dovedească că au efectuat trei testări COVID-19, cu rezultate negative.

Sursa Fotbal Club Argeș