Duminica 31 Martie 2024, la Bascov,  s-au desfășurat lucrările Adunării Generale a Organizației PSD Bascov, în vederea desemnării candidatului la funcția de primar al comunei Bascov la Alegerile Locale din data de 9 iunie 2024, dar și validarea listei de candidați pentru CONSLIUL LOCAL Bascov din partea PSD Bascov.

La aceasta Adunare au fost prezente 230 persoane, membri PSD Bascov și simpatizanți ,care prin votul lor, în unanimitate au validat candidatura actualului primar, Gheorghe Stancu pentru un nou mandat la Alegerile din 9.Iunie 2024.
Totodata, a fost aprobată în unanimitate de voturi și Lista cu numele si profesiile persoanelor care vor candidă pe Lista PSD, pentru Consiliul Local Bascov.
”Prin cuvântul meu in calitate de Primar al comunei Bascov și președinte al Organizației PSD Bascov ,am scos in evidenta,numeroasele investiții realizate in comuna Bascov atât in mandatul 2020-2024 ,dar și in mandatele anterioare ,de când la conducerea Comunei se afla primar PSD și consilierii locali PSD !
* Totodata ,am prezentat și Platforma Program cu Lista de Investiții extras din Strategia de Dezvoltare a Localității Bascov pentru perioada 2024-2028 !
*Prin luările de cuvânt și prin aplauzele celor prezenți ,a reușit faptul ca și la alegerile din acest an ,începând cu Alegerile Locale din data de 9 Iunie ,electoratul Bascovean ,dorește sa pună din nou “ soarta “ localitatii Bascov si a județului Argeș ,in mâna unui partid puternic PSD ,care prin votul lor confirma ca împreuna vom găsi cele mai bune direcții de dezvoltare ,prin continuarea investițiilor începute cât și realizarea unor investii noi ,asfel încât comuna noastră sa devină mai frumoasa.,mai curată ,mai primitoare ,locul unde familiile nostre se vor dezvolta armonios ,in siguranta și prietenie.”, a transmis Gheorghe Stancu pe pagina sa de Facebook.