Grigore Turda, jucătorul de 21 de ani al Clubului FC Argeș ne va părăsi din vară. Deja acesta a semnat cu Sepsi Sfântu Gheorghe, echipă care activează în Liga 1. Tânărul fundaș a declarat pentru Știri de Pitești: ”Deja am semnat cu Sepsi și la vară mă voi prezenta la reunirea lotului. Ei m-au urmărit la câteva meciuri și m-au chemat la negocieri.”
Intrebat de ce a ales să semneze cu Sepsi, Turda a declarat: ”M-a chemat și conducerea lui FC Argeș (n.r Dragoș Șerban) să-mi facă o propunere, le-am spus condițiile mele, în principiu am cerut ceva mai mulți bani. Am așteptat să-mi dea un răspuns, acesta nu a mai venit și atunci am semnat cu Sepsi. Este vorba despre un salariu dublu față de cât am solicitat eu la FC Argeș, dar este normal, este Liga1.”

Reporter: Cum a fost perioada petrecută la FC Argeș?

Grigore Turda: Cea mai frumoasă din scurta mea carieră. Am găsit aici o atmosferă frumoasă, colegi deosebiți, antrenori buni, suporteri inimoși. Mi-a plăcut foarte mult la FC Argeș și poate o să ne mai vedem!

Grigore Turda a debutat la Sighetul Marmației, a jucat și la Zalău dar și la Pandurii Târgu Jiu. Îi dorim succes (încă) jucătorului nostru și mulțumiri pentru contribuția adusă!