In timp ce societatile locale nu se înghesuie să sponsorizeze sportul argesean, a se vedea situatia in care se zbate FC Arges, si care în ciuda promisiunilor, incă asteaptă un investitor, rusii de la  Kaspersky Lab, prin Punkt NET – distribuitorul său în România, este noul partener al echipei locale de baschet BCMU.

Kaspersky Lab este cel mai mare producător privat de soluții de securitate la nivel mondial, o companie globală din domeniul securității cibernetice, prezentă pe piață de peste 20 de ani. Informațiile vaste despre amenințările cibernetice și experiența în securitate IT deținute de Kaspersky Lab se materializează în mod constant în soluții de securitate și servicii de ultimă generație pentru a proteja companiile, infrastructura critică, autoritățile guvernamentale și utilizatorii individuali din toată lumea.
Punkt NET este compania piteșteană care distribuie în România produsele Kaspersky Lab de mai mult de 10 ani.

Prin acest demers, managerii PunktNet doresc să ofere un exemplu și pentru alte societăți care ar putea sprijini într-o formă sau alta sportul local. Ca și cultura, sportul este de mulți ani vitregit, cei care păstoresc aceste domenii mulțumindu-se doar cu utilizarea banilor veniți din fonduri publice.