Fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, a participat la prima emisiune tv după eliberare. Dragnea a făcut mai multe declarații incendiare, atacând atât actuala putere cât și propriul partid. ”Ce văd eu acum după ce am ieșit: e o dictatură a lui Iohannis, vizibilă de orice om de bună credință care are puterea să creadă asta, chiar dacă a votat sau nu cu el.Există această structură de guvernare, coordonată de Iohannis, ajutată de PSD, coordonat și el de Iohannis care au câteva obiective majore: primul obiectiv – să predea Romania bucată cu bucată, companie cu companie, firmă cu firmă, domeniu cu domeniu”.

”Toată lumea asistă la acest circ PNL – USR – PSD… românii nu sunt nicăieri în circul acesta.Românii nu o vor duce mai bine dacă va câștiga Orban sau Cîțu. Diferența între PSD și ceilalți este că PSD-ul striga la ambasade: daca ne alegeți pe noi vă dăm și mai mult decât vă dau ăștia”.

Nici liderii din teritoriu nu au rămas nebagați în seamă de fostul lor șef, despre care afirmă că 80% din șefii locali sunt controlați de servicii.