De câteva zile, parcarea de de pe Frații Golești, de lângă sediul DIGI a intrat în modificări. In zonă nu se mai poate parca, șoferii fiind nevoiți să meargă până la gară, în căutarea unui loc de parcare. La asta se adugă și locuitorii din zonă dar și angajații firmelor, cum ar fi cei de la RCS – RDS, societate care deține zeci de mașini.

Nici pe trotuar nu este permisă staționarea. Mai mult, echipaje ale Poliției Locale Pitești pândesc în zonă, amendând drastic pe oricine se încumetă să oprească. Un cetățean a fost sancționat cu 290 de lei, plata în 48 de ore, pentru că a oprit pe trotuar câteva minute. Mai mult, șoferul respectiv reclamă atitudinea polițistului local, care după ce i-a întocmit procesul verbal i-a spus că: Vă dădeam mai puțin, dacă aveați o atitudine umilă.

Conducătorul auto spune că singura lui vină a fost că nu i-a vorbit folosind pronumele de politețe, însă acest lucru nu constituie o jignire adusă organului constatator și nici încălcarea legii: Aș vrea să întreb primăria Pitești, ce parcări mai urmează să închidă cu Poliția Locală alături care ne amendează și unde ar trebui să parcăm în orașul asta care duce o lipsă acută de locuri de parcare?, a mai adăugat piteșteanul.