Baschetul este nelipsit din lista celor mai populare sporturi. Chiar daca el este extrem de iubit in mod deosebit in Statele Unite ale Americii si in Asia, totusi baschetul are suficienti fani si in tara noastra. Meciuri de baschet exista in fiecare zi, nu doar cu ocazia celor mai importante turnee, astfel ca unii iubitori ai acestui sport aleg sa si parieze pe diverse evenimente.

Pariurile pe baschet sunt foarte palpitante, iar casele de pariuri au la dispozitie in prezent o oferta impresionanta de tipuri de pariuri. Sunt acoperite o multime de meciuri de baschet din intreaga lume, iar variantele de pronosticuri din care poti alege sunt si ele numeroase, astfel incat poti gasi multe pariuri interesante si in acelasi timp cu sanse mari de reusita.

Citind randurile urmatoare vei afla care sunt cateva dintre cele mai populare pariuri pe meciurile de baschet, la care te indemn sa apelezi si tu daca nu faci asta deja.

Pariuri sportive online pe meciurile de baschet

Majoritatea romanilor care doresc sa parieze pe meciurile de baschet aleg sa faca asta in mediul online in ziua de astazi. Casele de pariuri licentiate de pe internet ofera per total o experienta de joc captivanta si o multime de beneficii.

Este vorba, in primul rand, despre o oferta extrem de variata de optiuni de pariere. Avand la dispozitie multe tipuri de pronosticuri iti va fi mai usor sa faci alegerile castigatoare.

De asemenea, la agentiile online de pariuri vei putea incasa bonusuri si oferte promotionale interesante, poti juca pariuri live, poti urmari gratuit meciuri de baschet in direct, ai la dispozitie aplicatii Android si iOS, functia de Cash Out si multe altele.

De toate aceste avantaje vei beneficia si tu daca alegi o casa de pariuri de top, iar daca nu stii catre ce platforma sa te indrepti iti poti face la Mozzart Bet cont, un operator foarte apreciat in Romania.

Pariuri din baschet populare

Odata ce vei intra in cadrul ofertei de pariere la un meci de baschet vei gasi sute de optiuni din care poti alege. Exista asadar multe pronosticuri interesante, iar in lista de mai jos poti afla care sunt cele mai populare variante de pariere in momentul de fata:

  • Castigator – este practic pariul cel mai comun pentru meciurile de baschet; trebuie doar sa alegi echipa care consideri ca va castiga partida (luand in considerare si eventualul timp suplimentar acordat)
  • Rezultat timp regulamentar – aici, pe langa variantele de castigator ai si optiunea de rezultat egal, in cazul in care crezi ca dupa cele 4 sferturi echipele vor fi la egalitate de puncte; este o situatie mai rar intalnita la meciurile de baschet, dar pentru care primesti cote foarte mari la pariuri
  • Total puncte (Peste/Sub) – poti sa pariezi pe numarul total de puncte care va fi inscris in meci; exista mai multe valori de puncte, iar tu va trebui sa alegi intre optiunile “Peste” (respectiva valoare va fi depasita) sau “Sub” (valoarea nu va fi depasita)
  • Total puncte pe echipe – ai la dispozitie si varianta de a paria pe numarul total de puncte inscrise de numai una dintre cele doua echipe
  • Handicap – pariurile pe handicap presupun acordarea unui avantaj/dezavantaj de puncte uneia dintre echipe; astfel, la scorul final al partidei se adauga sau se scade handicapul selectat de tine si astfel se stabilesc pariurile
  • Pauza/final – o optiune interesanta care iti permite sa mizezi atat pe rezultatul la pauza (dupa primele 2 sferturi), cat si pe rezultatul final al meciului de baschet
  • Primul la X puncte – aici pariezi pe echipa care consideri ca va ajunge prima la un anumit numar de puncte, existand mai multe linii disponibile
  • Total aruncari de 3 puncte – mizezi pe numarul total de aruncari de 3 puncte care vor fi realizate in meci, avand bineinteles optiunile “Peste” si “Sub”
  • Pariuri pe reprize sau sferturi – pentru fiecare repriza sau chiar pentru fiecare dintre cele 4 sferturi ale meciului exista pariuri distincte, care fac referire la: castigator, handicap, total puncte, total puncte pe echipe, primul la X puncte etc.
  • Recuperari, Assist-uri – in cadrul acestor pariuri speciale vei putea miza pe “Peste/Sub” in ceea ce priveste numarul de recuperari sau de assist-uri realizate in meci
  • Pariuri pe jucatori – nu in ultimul rand, la cele mai bune case de pariuri vei gasi si pariuri ce vizeaza jucatorii; poti astfel sa mizezi pe punctele inscrise de un jucator, recuperari, assist-uri si chiar si pe comparatii H2H intre 2 jucatori privind performantele acestora in meci

Dupa cum poti observa, optiunile de pariere pe meciurile de baschet sunt foarte numeroase si bineinteles ca lista de mai sus putea fi mult prelungita. Vei gasi asadar aproape orice tip de pariu iti doresti, astfel ca experienta de pariere online va fi una extrem de interesanta.

Nu iti ramane decat sa analizezi cu atentie si sa te informezi cu privire la meciul de baschet pe care vrei sa pariezi, iar apoi cu siguranta vei gasi printre toate optiunile de pariere cel putin un pronostic bun de jucat.