Primarul comunei Bradu, Dănuț Stroe, le urează succes elevilor din localitate acum, la început de an școlar. În același timp, primarul îi asigură că se vor bucura de cele mai bune condiții la unitățile de învățământ din comună.

“Ziua de astăzi are o semnificație specială! Este ziua în care s-au deschis porțile școlii, iar inimile multora dintre noi au vibrat de emoție și de bucurie. În jurul nostru s-a simțit emoția unui nou început, emoția necunoscutului.

Dragi copii, de azi veți parcurge împreună cu educatorii, învățătorii și profesorii un nou drum, un drum al cunoașterii și al noilor descoperiri. Este important să știți că în școlile din Bradu veți învăța în cele mai bune condiții, iar cadrele didactice vă vor oferi tot sprijinul de care aveți nevoie în această nouă etapă a vieții voastre.

Dragi părinți, vă asigur că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a răspunde exigențelor dumneavoastră și vă invit să dezvoltăm împreună un parteneriat din care vom avea de câștigat cu toții.Vă doresc mult succes!”, a transmis primarul comunei Bradu, Dănuț Stroe.