Târgul de Crăciun din centrul Piteștiului oferă și anul acesta o gamă variată de cârnați, brânză, căciuli, șosete și alte produse must have – de sezon. In fața primăriei au fost amplasate câteva căbănuțe de unde piteștenii care ies la plimbare sub cupola de lumininițe își pot cumpăra un suvenir de Crăciun: o brânzică de burduf, un cașcaval de la munte sau de ce nu, un cârnat bine condimentat.

Dacă aveți însă preferințe mai dulci, nu ezitați să vă îndreptați către tarabele cu nuga, ciubuc, turtă dulce, covrigi.

Sunteți la dietă pentru ținuta de sărbători și evitați oferta culinară din fața primăriei? Atunci poate vă surâde oferta vestimentară prezentată de conaționalii noștri: căciuli, șosete, fulare și la piece de resistance – haine de blană. Corturile sunt amplansate vis-a-vis de magazinul Fortuna și costă 4.5 lei mp/zi.

Și tot acest talcioc se desfășoară într-un decor feeric, cel puțin așa se vrea, cu luminițe și ornamente colorate montate în centrul orașului. Asta seara, care mai acoperă din chiciul evenimentului, ziua însă poate fi admirat în toată (ne)splendoarea sa. Felicitări organizatorilor, Piteștiul are în sfârșit ceva din târgurile de Crăciun din orașele europene. Nu știm ce, dar ceva, ceva trebuie să aibă el..