Consiliul Local Pitești a aprobat Documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii aferentă obiectivului de investiţii «Reabilitare teren sintetic de fotbal (Aripi) Liceul cu Program Sportiv „Viitorul” Piteşti».

Noul gazon sintetic poate fi folosit indiferent de anotimp, este durabil, are costuri extrem de mici pentru întreținere, (nu trebuie tuns, nu trebuie tratat cu produse chimice, nu devine noroios, nu îngheață, nu se formează bălți în urma ploilor și îsi păstrează în timp culoarea și calitatea.)

Valoarea estimată este de 813.547,29 lei, inclusiv TVA, din care 647.760,76 lei, inclusiv TVA, reprezintă construcţii și montaj.

In anul 2020, baza Aripi a fost la un pas să piardă o parte dintre terenuri, din cauza unei retrocedări către un cetățean, material tratat pe larg de Știri de Pitești și care poate fi citit AICI . Era vorba despre 2483 de metri pătrați din terenurile pe care se antrenau la acel moment 300 de copii. După mai multe demersuri, consilierii locali din acel mandat au reușit să impiedice acest lucru tragic pentru sportul piteșean, iar acum, terenul sintetic va intra în reabilitare. LPS a fost o pepinieră pentru fotbalul românesc, de aici plecând sportivi cunoscuți ca Jean Vlădoiu, Iulian Crivac, Dănut Coman, Vali Năstase, Jean Barbu sau Nicolae Dică.