Noul guvern s-a instalat, după votul dat în Parlament, premierul Dăncilă și miniștri săi fiind înlocuți de Orban și colegii săi. USR Argeș salută această schimbare, partidul lui Dan Barna votând noul guvern. Intr-o postare pe Facebook, usr-iștii argeșeni scriu:

O perioadă în care Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă, Darius Vâlcov, Cătălin Rădulescu, Florin Iordache, Carmen Dan și alții asemenea și-au bătut joc de români și de România! S-au (și ne-au) făcut de râs în Europa, au ignorat total interesele cetățenilor, au siluit statul de drept și au golit vistieria țării.

Acum, este vremea să plătească. Duminică, putem face un pas și mai departe: putem vota astfel încât să avem, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, un tur doi al prezidențialelor fără PSD! Să trimitem PSD în istorie!

Constanți și constructivi, parlamentarii USR au votat pentru învestirea Guvernului Orban. De acum înainte, vor lupta pentru ca răul făcut de PSD să fie reparat cât mai repede. Și, implicit, vor lupta pentru Fără penali în funcții publice, alegeri locale în două tururi, desființarea pensiilor speciale și a Secției speciale, abrogarea recursului compensatoriu și alte măsuri ce trebuie adoptate urgent. Cu alte cuvinte, vor veghea ca fiecare punct din acordul politic încheiat cu PNL să fie respectat pentru că România are nevoie cu adevărat de reforme profunde, nu doar de schimbarea unei… pălării.

Duminică, 10 noiembrie, România votează pentru un alt fel de președinte și un alt fel de stat!