Asa cum Știri de Pitești a anticipat, Augustin Eduard este noul antrenor al FC Argeș. În acesta seară, clubul a făcut anunțul oficial :

Doar o etapă a stat FC Argeș fără antrenor principal. În această seară, conducerea clubului nostru a stabilit componența noului staff tehnic care va conduce echipa până la finalul acestei ediții de campionat.

În funcția de antrenor principal al FC Argeș a fost instalat Augustin Eduard, fostă mare glorie a clubului nostru, care nu este la prima experiență ca tehnician al grupării din Trivale. Eduard a mai pregătit pe FC Argeș ca antrenor interimar, în sezonul 2017-2018, având un bilanț de cinci victorii și o înfrângere. În cel de-al doilea mandat ca principal al echipei piteștene, Eduard va fi ajutat de Paul Ciobanu, colaboratorul său de la grupa Under 19, cu care care a făcut echipă și în sezonul precedent.

”Începând din această seară, clubul FC Argeș are un nou staff tehnic. În funcția de antrenor principal al echipei a fost numit Augustin Eduard, tehnician care a mai pregătit FC Argeș în sezonul 2017-2018 cu rezultate bune. Din staff-ul tehnic mai fac parte antrenorii secunzi, Paul Ciobanu și Valentin Năstase, preparatorul fizic, Dan Vasilică și antrenorul cu portarii, Dumitru Hotoboc. Augustin Eduard a condus în această seară primul antrenament, urmând ca în următoarele zile să fie prezentat oficial în cadrul unei conferințe de presă. Noului antrenor al echipei noastre și colaboratorilor săi le urăm mult succes și rezultate cât mai bune” a declarat Dragoș Adrian Șerban, directorul executiv al clubului FC Argeș.